Kanske man vara braJanice dickinsonDet är varför hon fick sluta på top model. Hon sa bara va hon tyckte liksom så kan det vara när folk inte tål sanningen liksom. Tycker janice verka vara en skön person säger va hon tycker och tänker kanske kan vara jobbigt i längden men sanningen gör ont.

Megan foxSå såg hon ut innan hon fixa näsan. Hmmm tycker att det inte var nå fel innan. Jag tycker inte hon är så fin kan tycka ibland att hon ser ut som en kille. När jag såg denna bild så är hon finare innan.

Kolla det där är tur säger jag bara

http://nanok.com/amt/

Där ser man hur det är när man har en ängel som vakar över en hoppas jag har en som gör det.

Både mamman och dottern har barn på samma gång...
Sjukt men kanske kul för barnen vem vet när de blir större....

Till sommarenI like it

Gillar det här!


Vet inte om man vågar köpa den på internet liksom. Jag har testat ett par overkee stövlar men de satt fan inte bra hade för smala ben för de skorna. Jag har 36 på mina fötter men de var för stora runt bena fan vill ha såna men men det får väl var så då. Jag som vill ha såna skor blä säger jag för de som gör skorna förstora...

Min dröm
Hade en konstig dröm. Drömde att jag åkte till den stan där han bor i och gick in i hans lägenhet och vänta på han tills han kom hem. Men han kom inte hem samma dag som jag var där jag vänta på han. Sen när han kom så myste vi mycket och vi kramdes i sängen. Tro också att vi hånglade.
Fick ångest sen när jag vakna det var ju inte min pojkvän jag drömde om det var ju killen som jag var med innan jag träffa min pojkvän. Usch vilken dröm men men det var ju bara en dröm och inget mer.

Va äckligt....
Brukar aldrig skriva om någon bloggare men måste bara säga en sak va nyss och kolla in på hennes blogg. VARFÖR jag kollar är för hon är ett skämt men iaf det senaste hon skrev är att hon säljer sitt löshår som hon har använt fyra gånger. WTF vem fan vill köpa gammalt hår!? Så äckligt att jag spyr fyfan den som köper det är blåst i huvudet!

RosMin kille är bort rest så vi fick inte fira hjärtans dag tillsammans. Men jag kommer få blommer av han ändå:D

Heroes kanske ska läggas ner....


Omg!


<3


daddy yankee<3


WTF!


Don omar<3


Zion<3


Jessica alba
Tycker hon är den finaste i världen....

Music i funking love it<3


Pitbull<3


Ghost<3


Kollar på Jersey shore:P


Stockholm i helg<3

Ska vara med min älskling i helgen så bli så mysigt....
Love it....
Vill va brun igenJag har lite fräg kvar sen jag var utomlands men det mesta är borta usch. Imon blir det sola iaf så man kan få lite färg har inte solat på länge men det är väl dax nu att göra det så man inte blir snövit hihi.

Om vi gör ett test

Jag hoppas på att du är min pappa....Om du inte är det kommer jag aldrig hitta min riktiga pappa:(

Like it

Gillar den. Får se om man kan hitta på den också.

Träning idag!Hoppas man inte ser ut så när man kommer ut från gymmet hahahha.

Dem har tränat så mycket att dem måste ha silikonbröst ju usch blä för att se ut så ju fyfan säger jag bara.


RSS 2.0