I want to know what love isJag funderar mycket ibland, kanske borde sluta tänka och bara låta det vara.

Vad ska jag säga liksom, det bara är så här. Jag känner att jag har släppt dig helt på något sätt, så har jag det. Men det som jag alltid har sagt är att du kommer alltid finnas i mitt hjärta och när jag säger de här orden får jag trårar i ögonen. Det jag inte kan förstå hur kan man bara sluta älska någon?
Det går inte in i mitt huvud liksom. Bara tappa allt, jag fattar inget just nu. Det som får mig på bättre humör är musik och mina käraste runt om kring mig. De får mig att gå min egen väg och inte stå där på din väg, vänta och tro att du ska följa med mig på min väg och att det ska vara vi igen. Kommer aldrig vänta på någon kille så är det. För det vet du att jag vänta ju inte förra gången det tog slut tog tre veckor bara sen hade jag en ny date. Men nu är det inte så ska ta det lite lugnt, tänker låta killen komma till mig.Jag är stark. Du vet nog hur jag är och kommer hitta en ny men men, det kanske tar sin tid, men då får det göra det. Hoppas bara kilen inte tar allt för mycket tid på sig innan han kommer till mig. Känner mig lite ensam bara, men det är jag inte har ju alla omkring mig ju. Mr right, de är bara det enda som saknas. Vill ju ha barn och familj, men kan ju inte göra det själv liksom:P
Jaha

Då var man på ruta ett då, jag har alltid tänkt att jag kommer få vara singel till jag har dö. Sen så träffa jag dig och nu är jag där igen kommer nog fan vara singel till jag är död tro. Jag har en speciel personlighet och massa annat i paketet. Men kommer alltid tänka att jag kommer dö själv, å inte ha någon vid min sida , när det väl händer. Om jag inte hittar någon, annars  kommer det bli svårt. Det visar sig nog med tiden om jag hittar någon eller ej. Men det skulle inte vara fel å ha han nu, om det finns någon för mig, hmmmm.

Kärleken?!

Va jag verkligen kär i dig?!
Jag undrar om jag var så kär i dig liksom.  För någon dag sen så kände jag inget för dig när jag täkte på dig, men nu så vill jag bara vara med dig, helt sjukt från att inte tycka om än till att göra det helt plötsligt. Men jag tänker ju på dig till och från. Men försöker tänka på något annat. För ibland kunde jag känna som du kände då när du inte vill att det skulle vara vi nå mer, att du var fel för mig och sen tog det det ett tag innan jag tänkte tvärtom, att du är helt rätt för mig. Du var min första riktiga pojkvän och jag kommer ju allt tänka att du är den för mig, tror jag. Men man vet ju aldrig om det kommer någon som får mig på fall, i första ögonkastet. Jag är nog mest förvirrad av allt det här.

Men den här låten säger det mesta just nu.....


Finns det något som heter den rätta???

Finns han eller är det bara nått som finns på tecknade filmer?!?!

Jag trodde jag hade hittat han, men det verkar som jag hade fel. Så finns det någon för mig eller ska jag få vara själv tills jag dör?
Mycket sånt som går runt i mina tankar.

Du tänker inte alls

Jag kommer bli så himla arg om du skulle ringa mig och säga att du vill ha mig tillbaka. Jag har en känsla av att det kommer hända med tiden varför vet jag inte men det b.ara är så. Eftersom du mår som du gör så tro jag inte att man kan tänka klart. Så ringer du blir jag inte glad. Men jag kommer iaf hitta någon det vet jag hihi det gör jag jämt, hahah sjuk jag är.

Fan också

Usch varje gång kl är åtta så tänker jag att du ska snart ringa men det ska du inte, helvete säger jag. Jag vill bara va med dig, sova brevid dig och mysa. Det hade varit värt guld nu. Usch blir bara ledsen när jag måste tänka på dig......

Saknaden är stor

Jag och älsklingen har gått ifrån varndra:(
Det är upp och ner, jag menar att först kan jag va jätte glad och sen blir jag helt deprimerad av att jag inte är med dig. Men jag får också upp tankarna om du skulle ligga på mig vill jag bara sparka bort dig pga att du gjorde som du gjorde. Lämnar mig på det dumaste sätte du vet vad är grejen liksom. Älskar dig fortfarande och jag tror du vet det blääääääääääää säger jag. Vill bara ligga brevid dig nu och pussa på dig. Fan att det ska vara så svårt med sånt här fan säger jag bara.


RSS 2.0